The future within sustainable events

We want to invite you to join us during an hour of ideas, inspiration and knowledge about the future within sustainability and events. Since this workshop will be held in Swedish, the information below is therefore also in Swedish. If you’re interested in the information in English, please feel free to contact us at any time.

 

Framtidens hållbara evenemang

Den 26 maj bjuder vi för första gången in till en workshop om framtidens hållbara evenemang tillsammans med Anna Pesula, Head of Sustainability och Richard Farman, Creative Director hos oss på PS Occasion. Du får med dig inspiration, verktyg och nya perspektiv för att tänka hållbart runt era framtida evenemang – såväl digitala som fysiska.

Med en fortsatt oviss framtid krävs det att vi alla försöker ligga steget före. Vi ser att det runt krönet finns en chans till förändring och kanske till och med en ny uppstart för oss som arbetar med event. För i vilka sammanhang kommer digitala, hybrida eller fysiska event vara relevanta? Och hur säkerställer vi att alla blir inkluderade?

På PS Occasion pratar vi hållbarhet i alla steg av vårt arbete, såväl miljömässig som ekonomisk och social. Och vi vet att det är genom samverkan med våra kunder och partners vi gör störst skillnad.

Workshopen tar drygt 50 min och leds av Anna Pesula, Head of Sustainability tillsammans med Richard Farman, Creative Director. Ingen förkunskap krävs och du är varmt välkommen att skicka vidare denna inbjudan till en kollega eller anmäla er flera stycken. Under workshopen kommer du delta med mikrofon och kamera och interagera med dom andra deltagarna i grupper.

 

Datum: 26/5
Tid: 09.00 – 10.00  
Anmälan: Anmälan görs via formuläret på denna sida. När du anmält dig kommer du få ett bekräftelsemail till den epost du angett. Workshopen kommer genomföras digitalt över zoom och du kommer delta med mikrofon och kamera. 
Frågor? Kontakta Anna Pesula anna.pesula@psoccasion.se

Anmälan är nu stängd

Har du några frågor eller vill anmäla dig eller en kollega i efterhand? Maila info@psoccasion.se så hjälper vi dig.