We're looking for a Concept Coordinator!

We are on the hunt for a star within research to join our team as a Concept Coordinator. Since we communicate in Swedish among ourselves, the following job description is also in Swedish. If you’re interested in the information in English, please feel free to contact us at any time.

 

Är du en stjärna på research? PS Occasion söker kreativ och orädd Concept Coordinator som kan stötta vårt säljteam.

PS Occasion jobbar med många av Sveriges största varumärken. Vi utgår alltid utifrån kundens behov och utmaningar och för att hitta de bästa lösningarna. Det kan utmynna i en sändning, kampanj eller ett fysiskt möte. Det är en levande och spännande arbetsplats.

Vår säljorganisation söker nu en person som är en stjärna på research. Det kan handla om allt från studios, leverantörer, lokaler till destinationer, både inrikes som utomlands. Du är både strukturerad och van att hålla deadlines, samtidigt som du är kreativ och kan hitta unika upplevelser. Vi ser samtidigt att du kan stötta som produktionsledare för mindre projekt. Erfarenhet kring produktionsledning är därför meriterande.

Du kommer att bistå våra säljare i både pitcher och övriga kundförslag. Vi jobbar ofta med tighta deadlines och i ett högt tempo, så det är viktigt att du är stresstålig. Vi ser gärna att du behärskar bild och form så att du kan bidra till att ta fram säljpresentationer. Du ska vara nyfiken och flexibel, då vår bransch är i ständig förändring. Vi jobbar ofta med internationella uppdrag, så vi förväntar oss att din engelska är bra. Hoppas du är den vi söker.

Du ska kunna och ansvara för:

 • Förhandla och få in offerter
 • Förstå och kunna arbeta i budgetmall
 • Kommunicera med kunder och leverantörer
 • Se till att hålla deadlines
 • Prioritera mellan uppgifter
 • Känsla för bild och form samt använda det i Power Point

Vi ser gärna att du är:

 • Strukturerad 
 • Noggrann 
 • Stresstålig 
 • Flexibel 
 • Kommunikativ
 • Bra på att ta människor
 • Erfaren. Du har arbetat med liknande uppgifter i 2-3 år

 

Vi tar emot ansökningar löpande. Sista ansökningsdag 30 juni 2021. För frågor och för att skicka in din ansökan – kontakta Anna Keszler, anna.keszler@psoccasion.se.

Anna Kezler

Anna Keszler

Account Director & Head of production team