Join our team as our new Production Manager

We are on the hunt for a Production Manager to join our team. Since we communicate in Swedish among ourselves, the following job description is also in Swedish. If you’re interested in the information in English, please feel free to contact us at any time.

 

Vi letar efter nyfikna och flexibla Produktionsledare

Som Produktionsledare hos oss måste vara både nyfiken och ha många strängar på din lyra. Du är orädd och van att ta initiativ och ansvar, samtidigt som du är strukturerad, stresstålig och välorganiserad. Du är helt enkelt en stjärna!


Du har:

  • Skillsen för att kommunicera med kunder och leverantörer
  • Förmågan att hålla deadlines och budget
  • Fokus på att kvalitetssäkra alla dina produktioner


Du kan:

  • Förhandla och få in offerter
  • Göra tidsplaner och produktionsscheman
  • Prioritera mellan uppgifter


Bonus om du också:

  • Är ett fan av excel-listor och budgetar


Jobb beskrivning:

Som produktionsledare hos oss är du den som får saker att hända. Du har kontakt med leverantörer, förhandlar pris och håller koll på att alla delar av en produktion är på plats. Vi jobbar i tighta team och i alla produktioner ingår du i en grupp av projektledare, kreatörer och producenter och samarbetar nära med dina kollegor.


Ansökan:

Maila ditt CV och en portfolio till career@psoccasion.se.
Urval och intervjuer sker löpande.


Om oss:

PS Occasion jobbar med många av Sveriges största varumärken med både kampanjer, sändningar och fysiska möten.  Hos oss kommer du vara en del av vår familj som både jobbar hårt och har det roligt tillsammans. Vi har dessutom ett stort fokus på hållbarhet och arbetar tillsammans med våra kunder för att driva en hållbar utveckling i alla våra projekt.

Det är en varierad arbetsplats med många spännande projekt och en härlig stämning. Vi hoppas att höra från dig!