Join our team as our new Project Manager

We are on the hunt for a Project Manager to join our team. Since we communicate in Swedish among ourselves, the following job description is also in Swedish. If you’re interested in the information in English, please feel free to contact us at any time.

 

Vi letar efter vår nästa Projektledare

Vi letar efter dig med erfarenhet från att leda komplexa projekt för stora kunder. Vi letar efter någon som vill ta sig an en riktig utmaning och som är positiv, orädd och dedikerad, och som vill bidra till såväl dina projekt som till din arbetsplats och kollegor.

 

Du har:

  • Erfarenhet av att ansvara för projekt och projektledning
  • Tidigare arbetat med projekt som utspelar sig över längre tid
  • En akademisk utbildning eller relevant erfarenhet från liknande roller inom projektledning, marknadsföring eller kommunikation.
  • Känsla för kommunikation och kvalitet

 

Du kan:

  • Både svenska och engelska
  • Arbeta med flera projekt parallellt

 

Bonus om du också har:

  • God vana av att arbeta projektbaserat och leda projektteam.
  • Minst 5 års total yrkeserfarenhet, där 2 år är från en liknande roll. 
  • Erfarenhet från såväl internationella som svenska projekt.

 

Jobb beskrivning:

Som projektledare hos oss är du ytterst ansvarig för dina projekt och leder arbetet med resten av dina kollegor samt med kunden. Våra projekt är ofta komplexa och utspelar sig över längre tid och du arbetar ofta med flera projekt parallellt. Du är spindeln i nätet mellan kund, produktion och våra kretörer och producenter, och den som säkerställer att leveransen är av hög kvalitet.

 

Ansökan:

Maila ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till career@psoccasion.se.
Urval och intervjuer sker löpande.

 

Om oss:

PS Occasion jobbar med många av Sveriges största varumärken med både kampanjer, sändningar och fysiska möten.  Hos oss kommer du vara en del av vår familj som både jobbar hårt och har det roligt tillsammans. Vi har dessutom ett stort fokus på hållbarhet och arbetar tillsammans med våra kunder för att driva en hållbar utveckling i alla våra projekt.

Det är en varierad arbetsplats med många spännande projekt och en härlig stämning. Vi hoppas att höra från dig!