Join our team as our next Art Director

We are on the hunt for an Art Director to join our team. Since we communicate in Swedish among ourselves, the following job description is also in Swedish. If you’re interested in the information in English, please feel free to contact us at any time.

 

PS Occasion letar efter vår nästa Art Director

Vi är på jakt efter dig som vill ha en bred roll inom visuell kommunikation. Du kommer dagligen bidra med din kunskap inom formgivning och har fingertoppskänsla inom alltifrån typografi, färg, bild, film och animation.


Du har:

 • Förmågan att omvandla kundens brief till ett starkt och tydligt koncept
 • Kunskapen att ta vidare en tidig konceptidé till ett genomarbetat koncept
 • Bra presentationsteknik och förmågan att nå fram till den som lyssnar
 • Personligheten och kunskapen som stärker arbetsgruppen
 • Vanan att arbeta med flera projekt parallellt
 • Förmågan att arbeta på ett strukturerat och organiserat sätt
 • Erfarenhet av att arbeta utefter hårda deadlines
 • Några år från en liknande roll i bagaget.


Du kan:

 • Grafisk design, bildkomposition och typografi
 • Adobe Creative Suite
 • Svenska och engelska


Bonus om du också:

 • Har vana att även jobba med rörlig produktion
 • Har erfarenhet av design för app och webb


Jobb beskrivning:

Tillsammans med vårt team av creatives, projektledare, producenter och kunder levererar du starka idéer och koncept, såväl som grafiska identiteter och manualer. Du får möjlighet att utvecklas, vara kreativ i ditt dagliga arbete och växa som designer. Tjänsten är på heltid och utgår från Stockholm.


Ansökan:

Maila ditt CV och en portfolio till career@psoccasion.se.
Urval och intervjuer sker löpande.


Om oss:

PS Occasion jobbar med många av Sveriges största varumärken med både kampanjer, sändningar och fysiska möten.  På PS Occasion kommer du vara en del av vår familj som både jobbar hårt och har det roligt tillsammans. Det är en varierad arbetsplats med många spännande projekt och en härlig stämning. Vi hoppas att höra från dig!