Job Production Manager

Join our team as our new Production Manager

We are on the hunt for a Production Manager to join our team. Since we communicate in Swedish among ourselves, the following job description is also in Swedish. If you’re interested in the information in English, please feel free to contact us at any time.

 

Produktionsledare till PS Occasion

Vill du vara med och skapa upplevelser i världsklass? Vi är en av Sveriges ledande byråer inom upplevelsebaserad kommunikation. Vår kompetens spänner över content, design och både fysiska och digitala event. Tillsammans har vi skapat en byrå som bär ledartröjan inom upplevelser – både i Sverige och internationellt.

Vi brinner för varumärkesupplevelser med stort fokus på hållbarhet. Och tillsammans med våra kunder vill vi driva på en hållbar utveckling.

Nu söker vi dig som vill vara med på resan att bygga varumärken för framtiden!

Vi söker dig som är van att driva komplexa projekt och stora konton. Du har tidigare erfarenhet från en reklam-, design- eller brand experience byrå eller har jobbat med kommunikation på kundsidan.

Som Produktionsledare älskar du ordning och reda och lyckas gång på gång hitta lösningar på alla de praktiska utmaningar som omger ett stort projekt. Noggrannhet och en känsla för kvalitet och detaljer är avgörande för att allt skall klaffa till 100 procent.

Du planerar, bokar, förhandlar priser och kvalitetssäkrar massor med leverantörer varje dag, med målsättning att leverera branschens skarpaste projekt. Vi söker dig som vill ta dig an en riktig utmaning. En engagerad, noggrann och positiv person som bidrar både i projekten och på vår arbetsplats.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i branschen sedan tidigare. Erfarenhetsmässigt har du suttit i en koordinerande roll tidigare och är van att arbeta med och hantera flera projekt samtidigt.  

 

ARBETSUPPGIFTER & ANSVAR

  • Ansvara för produktionsledning i komplexa projekt som sträcker sig över lång tid och innefattar
    många externa leverantörer, ansvara för produktionsplanering, budgetering, förhandling & inköp.

 

ERFARENHET

  • Erfarenhet av att jobba projektbaserat
  • Praktisk erfarenhet av inköp/bokning
  • Kunnig inom materialval, trycktekniker, eventbyggnationer och teknik
  • Minst 4 års sammanlagd yrkeslivserfarenhet varav 2 i relevant position för tjänsten

 

KOMPETENS

  • Akademisk utbildning eller på annat sätt har tillförskaffat dig relevant arbetslivserfarenhet inom produktionsledning.

 

ANSÖKAN & FRÅGOR

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Julia Basic (julia.basic@psoccasion.se). Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansöker gör du genom att skicka din CV och ett personligt brev till Julia Basic.