PS Occasion x Business Sweden

Vi på PS Occasion älskar alla våra kunder och går helhjärtat in i varje uppdrag, men det finns ändå uppdrag som är extra spännande att vara en del av. 

Vi är otroligt stolta över det arbete vi gjorde tillsammans med Business Sweden för att locka utländska företag och investerare till Sverige. Det är inte varje projekt som så tydligt bidrar till att stärka vårt lands ekonomi, där ungefär en fjärdedel av Sveriges BNP kommer från utländska företag etablerade i Sverige. Med stort fokus på innovation och utveckling av framtidens hållbara samhällen, var projektet extra engagerande. Join Sweden Summit var både ett fysiskt och digitalt event, men så mycket mer än så. 

Välkommen till oss på PS Occasion där vi tillsammans med Business Sweden kommer ge dig en inblick i vårt arbete med Join Sweden Summit. Vi delar med oss av våra erfarenheter och kommer att visa hur vi jobbat med att visa upp det bästa av Sverige för omvärlden. Det blir dessutom en After Work med lite trevligt mingel.

När: 18 oktober kl 16:00
Var: PS Occasion, Torsgatan 4

OSA

Vi ser fram emot att träffas den 18 oktober! Anmäl dig till AW:n genom att fylla i formuläret nedan.  

Har du några problem med anmälan eller saknar ett bekräftelsemail? Prata med din kontakt hos oss eller hör av dig till alice.nordwall@psoccasion.se

Välkommen!