Frukostevent

Activate and communicate your purpose

 

På PS Occasion arbetar vi varje dag med att utveckla vår egna verksamhet. Sedan vi blev medarbetarägda i början av året tog vi ett nytt tag om vårt varumärke. Vad vi vill stå och arbeta för i alla våra projekt – vad vårt syfte är.

Under den resan har vi tagit del av forskning och gjort intervjuer på syftesdrivna organisationer och företag. Vi har även sett hur vår disciplin inom upplevelsebaserad kommunikation är väl lämpad för att aktivera syftet såväl internt som externt och är själva mitt i denna transformationsresa.

Den kunskap och de insikter vi har samlat på oss under arbetet vill vi nu dela med oss av. Den 7e december kommer vi släppa vår nya rapport “Activate and Communicate your purpose” och i samband med det bjuder vi nu in dig till en julfrukost. Kom och lyssna på vad vi kommit fram till, och passa på att mingla med både oss och våra andra kunder.

Välkommen!

När: 7 december kl 08:30
Var: PS Occasion, Torsgatan 4

OSA

Vi ser fram emot att träffas den 7 december! Anmäl dig till frukosten genom att fylla i formuläret nedan.

Välkommen!

P.S. Har du några frågor, upplever problem med formuläret ovan eller saknar ett bekräftelsemail på anmälan? Hör av dig till alice.nordwall@psoccasion.se så hjälper hon er.