Join Us!

We are searching for Production Managers to join our team.

Jobb produktionsledare

We are on the hunt for a Production Manager to join our team. Since we communicate in Swedish among ourselves, the following job description is also in Swedish. If you’re interested in the information in English, please feel free to contact us at any time.

Produktionsledare till PS Occasion

Vill du vara med och skapa upplevelser i världsklass? Vi är en av Sveriges ledande byråer inom upplevelsebaserad kommunikation. Vår kompetens spänner över content, design och både fysiska och digitala event. Tillsammans har vi skapat en byrå som bär ledartröjan inom upplevelser – både i Sverige och internationellt.

Vi brinner för varumärkesupplevelser med stort fokus på hållbarhet. Tillsammans med våra kunder vill vi driva den utvecklingen och söker dig som vill vara med på resan – att bygga varumärken för en hållbar framtid.

Är du van att jobba i komplexa projekt, har tidigare erfarenhet från annan Brand Experience-byrå, resebranschen, alternativt har jobbat med liknande uppdrag på kundsidan? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll hos oss! I denna produktionsledarroll ser vi gärna att du har en gedigen erfarenhet, främst utlandsbaserade projekt då vi utför uppdrag över hela världen.

Om tjänsten

Som Produktionsledare älskar du ordning och reda och lyckas gång på gång hitta lösningar på alla de praktiska utmaningar som omger ett stort projekt. Noggrannhet samt en känsla för kvalitet och detaljer är avgörande för att det skall klaffa till 100 procent. Du gillar Excel, deltagarhantering och att styra upp logistiska omöjligheter…

Du planerar, bokar, förhandlar priser och kvalitetssäkrar med leverantörer varje dag, och har som målsättning att leverera branschens skarpaste projekt. Vi söker dig som vill ta dig an en riktig utmaning. Är en engagerad, noggrann och positiv person som bidrar både i projekten och på vår arbetsplats.

Du kommer bli del av ett prestigelöst team med hög ambitionsnivå. Projekten ställer stora krav på din drivkraft och inte minst din förmåga att vara rådgivande och hitta effektiva och kreativa lösningar. Men det viktigaste, att vi har kul på jobbet!

Arbetsuppgifter & Ansvar

  • Ansvara för produktionsledning i komplexa projekt som sträcker sig över lång tid och innefattar många externa leverantörer, ansvara för deltagarhantering, produktionsplanering, viss budgetering, förhandling & inköp.

Erfarenhet

  • Erfarenhet av att jobba projektbaserat, gärna från Brand Experience byrå eller Meetings and Events på resebyrå.
  • Praktisk erfarenhet av deltagarhantering/inköp/DMC’s/hotell etc.
  • Kunnig inom reselogistik, destinationer utland, hotell, food & beverage etc.
  • Van att resa tillsammans med grupper.
  • Minst 4 års sammanlagd yrkeslivserfarenhet varav 2 i relevant position för tjänsten.

Kompetens & Övrigt

  • Akademisk utbildning eller på annat sätt har tillförskaffat dig relevant arbetslivserfarenhet inom produktionsledning.
  • Älskar att resa och är administrativt lagd!

Ansökan & Frågor

Varmt välkommen med din ansökan! Vi hanterar ansökningar löpande.

Ansöker gör du genom att skicka din CV och ett personligt brev till Pia Möller (pia.moller@psoccasion.se). Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.